- 1404/01/16 - 07:36
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZERV
تعویض و نوسازی لوله های پمپ چاه آب مصرفی بیمارستان با هزینه ۳ میلیارد ریالی
عملیات تعویض پمپ و لوله های چاه آب شرب بیمارستان به دلیل معیوب بودن پمپ با موفقیت و در سریعترین زمان ممکن به انجام رسید.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان، رامین بنایی مدیر بیمارستان در توضیح این خبر گفت: عملیات تعویض پمپ و لوله های چاه آب شرب بیمارستان به دلیل معیوب بودن پمپ ؛ به همراه تعویض ۱۸۰ متر لوله پلیاتیلن به جای لولههای فرسوده آهنی، با موفقیت و در سریعترین زمان ممکن، در روز تعطیل و بارانی، به انجام رسید.
مدیر بیمارستان افزود : این پروژه با هزینهای بالغ بر ۳ میلیارد ریال و بدون قطعی آب صورت گرفت و به عنوان یکی از اقدامات مهم زیرساختی بیمارستان به ثبت رسید.
رامین بنایی تصریح کرد : این دستاورد، مرهون تلاش بیوقفه تیم پرتلاش تأسیسات بیمارستان به مدیریت آقای مهندس اربابیان و پرسنل خدوم این واحد و کارپرداز پرتلاش مرکز، آقای محمدی می باشد.
مدیر بیمارستان با اشاره به اینکه تیم تأسیسات این مرکز با وجود شرایط سخت آب و هوایی، به صورت شبانهروزی و با تعهد کامل، این عملیات مهم را به پایان رساند گفت: با استارت موفق پمپ جدید، جریان آب را در منبع ذخیره و بخش های مختلف بیمارستان تضمین نمودند.
این اقدام نشاندهنده نقش کلیدی پرسنل فنی تأسیسات در حفظ و ارتقای زیرساختهای بیمارستان و ارائه خدمات پایدار به بیماران و مراجعین محترم است.

نظر دهید